Alt hvad hjertet begærer af toiletsæder og tilbehør

Vores store udvalg sikrer, at du altid finder noget, der matcher din smag og dit badeværelse.

De toiletsæder, som vi leverer, er alle designet med fokus på komfort. Det er sæder i plast og træ, der alle fås i forskellige størrelser og farver.

Ifö Sign toiletsæder – den nye standard

IFØ toiletsæderSign hårde toiletsæder har sat en ny standard på markedet. Næsten alle kender Ifös toiletsæder og den stabile og komfortable kvalitet de står for.

Med en solid erfaring i udviklingen af fleksible toiletsæder har vi et bredt udvalg i både bløde og hårde sæder.

På vores Ifö Sign toiletsæder finder du samme formsprog som på Ifö Sign håndvaske og Ifö Sense baderumsmøbler. I badeværelset spiller toilettet en væsentlig rolle.

Ud over at alle Ifö’s toiletter fås med den kendte og holdbare standardglasur, er det nu muligt at vælge mellem flere forskellige glaseringer på udvalgte modeller.

Ny teknologi
Nu er der kommet to nye funktioner til toiletsæderne – Quick Release og Soft Close.

Quick Release gør, at du med et enkelt håndgreb kan fjerne hele sædet.

Soft Close sørger for, at toiletlåget altid lukkes helt stille.

Læs mere på Ifös hjemmeside.

Pressalit toiletsæder – fokus på design & kvalitet

Pressalit toiletsæderI Pressalits sortiment kan du altid finde et toiletsæde, der sætter prikken over i’et på dit badeværelse.

Stil på badeværelset
Det nye Pressalit Sign 624 toiletsæde er en stilsikker vinder. Toiletsædet lukker dæmpet ned ved hjælp af en soft close funktion og kan nemt tages af, når der skal gøres rent helt ind i krogene.

Luksus på badeværelset
Med et design af Knud Holscher er Pressalit Sign Art et eftertragtet bud. Enkle og stramme linjer giver et smuk og fuldendt udtryk, naturligvis afsluttet med praktiske funktioner som dæmpet lukning og nem aftagning.

Kulør på badeværelset
New Scandinavia PLUS fås i et væld af farver og med tre helt nye, dristige og kulørte farver er farvepaletten fuldendt. Men New Scandinavia PLUS har ikke blot skønne farver. Den har også skønne funktioner. Det er nu slut med smækkende toiletsæder, for New Scandinavia PLUS daler blot stille ned mod toilettet. Samtidig gør New Scandinavia PLUS det også nemt at gøre rent. Tag blot sæde og låg af og nu kan du nemt komme helt ind i krogene og få gjort ordentligt rent.

Gå ind på www.pressalitseats.dk og se hvilket toiletsæde, der vil passe perfekt på dit badeværelse.