Brdr. Larsen VVS har stor erfaring i arbejdet med dampkabiner og spabade – både til indendørs- og udendørsbrug.

Et spabad er skabt til afslapning og ro. Vi har samlet de bedste modeller, så du er sikker på at købe et kar af højeste kvalitet.

Spabade kan fås i mange størrelser, så selv et lille hjem kan få glæde af spabadets blide massage. En anden mulighed er opsætning af en dampkabine. Dampkabiner kan i dag fås med mange forskellige massagefunktioner, så dit badeværelse bliver et sandt rum for velvære.

Med os som samarbejdspartner er du sikker på, at levering og montering er i orden og alle regler for vådrum er overholdt.

Se udvalget af spa og damp:

MaXXwell “Copenhagen” – Wellmore’s største succes

Kar, spa & jacuzziDen dybe patenterede siddeform er super komfortabel OG ikke mindst vandbesparende! Et super køb!

Spaen findes i 6 varianter og i 2 størrelser. Copenhagen føres også i en spejlvendt version, og uanset hvilken størrelse der vælges, er prisen den samme, da udstyr og ramme er ens.

Varianter:
Economy – vandmassager m. microbobler, 6 store lækre ryg jets og jets til fodmassage.

Elegance – vandmassage fra 6 store jets samt 2 stk. til fødderne, flot armatur, håndbruser, 3 kW varmelegeme, lys i vand (1 farve).

Classic – vand/luft massage, Ozon rensning, 3kW varmelegeme, armaturer, håndbruser, Flexjet system, lys i vand (4 farver), radio/CD tilslutning.

Spa boblebad – dvs. med boblebadsystem, ellers er alt andet som i Classic.

Spa/bobbel – med 6kW varmelegeme, og ellers er alt som ovenstående.

MaXXcomfortLUX – spa/bobbel med extra dyser, større pumpe, 8 extra vand/luft jets 2 HK pumpe, 6 kW varmelegeme + ekstra kraftig boblekompressor.

Flexjet er Wellmores patenterede system, hvor du kan skifte mellem faste og rotor dyser på få sekunder. Dette er standard på HELE Copenhagen serien.

Se mere på www.wellmore.dk.

Motion – På forkant med udviklingen

Kar, spa & jacuzziWesterbergs stræber altid efter at være på forkant med produktudviklingen inden for badeværelsets fire vægge, uanset om det gælder design eller teknik. Vi ser det som vores forpligtelse hele tiden at tænke i nye baner, som gøre badeværelsesoplevelsen lidt bedre. En sådan sag er Westerbergs porcelæn.

Vi er så heldige at arbejde sammen med Venkat Tirunagaru – en af verdens førende porcelænsudviklere. Hos Westerbergs er porcelæn en kombination af form og funktion. Designet skal løfte porcelænets unikke egenskaber frem, samtidig med at produkterne skal være funktionelle og tåle hverdagens slitage.

Det er helheden, der gør det
Arkitekten og designeren Johan Oscarson står bag designet af vores nye spabadserie Motion, hvor alle dele er designet og udviklet i Sverige.

Læs også mere på www.westerbergs.dk.