Spejle og lys i badeværelset

Brdr. Larsen VVS har i mange år arbejdet med badeværelser. Derfor ved vi, at spejle og lys spiller en afgørende rolle for, at badeværelset fungerer optimalt.

Skal spejlet være indbygget i væggen eller være en del af et skab? Brdr. Larsen VVS leverer og monterer spejle i alle størrelser og former efter dine ønsker.

Vores udvalg i vådrumsbelysning er stort og alsidigt. Med os som samarbejdspartner får du en fagmand til at sikre, at installationerne overholder alle krav til el i vådrum.

D-light – diskret & stilet

Spejle og lysSvedberg tilbyder et stort og varieret udvalg af spejle og lys, både som del af de store serier som Indigo og Bianca, men også uden for serierne.

D-light – flydende lys
Bianca-serien indeholder for eksempel spejlskabet D-light med diskret og stilet belysning, som nærmest flyder ud bagved skabet, takket været det inovative design.

D-light med lysstofrørbelysning og håndvasklys indeholder også nakkespejl. Desuden lukker skabslågerne selvfølgelig blødt og dæmpet.

Læs mere – og få mere inspiration – på Svedbergs hjemmeside.

Ifö Option – forstør dit badeværelse

Spejle og lysPænt og praktisk tillbehør skaber et behageligt og flot badeværelse. Spejle forstører også badeværelset, og flot belysning indrammer helheden.

Ifö Option tilhører den samme designfamilie som Ifö Sense og Sense Art møbler og Ifö Sign og Sign Art håndvaske.

Ifö Option tilbyder f.eks. et lækkert designet halogenarmatur til spejlbelysning. Med et Ifö Option halogenarmatur får du den optimale belysning – æstetisk og funktionelt.

Læs mere om Ifö her.

 

Spejle & lys med mange muligheder

Spejle og lysHos Dansani har du et bredt udvalg af spejle og belysning, alt sammen del af vores badeværelsesserier, så du altid kan være sikker på at få et ensartet og smukt badeværelse.

Se mange spændende badløsninger på vores hjemmeside www.dansani.dk