Bredt udvalg af armaturer og batterier til dit badeværelse

Skal vandhanen monteres på væggen eller vasken?
Skal den være med svingtud eller vandsparer?
Skal overfladen være i krom eller messing?

Der er masser af muligheder, når der skal købes nyt. Brdr. Larsen VVS står altid klar med råd og vejledning, så du finder det, som passer ind i dit badeværelse. Som VVS-installatør sørger vi for sikker levering og professionel montering.

Alle produkterne er VA-godkendt. Det er din garanti for, at vandhanen lever op til en række sundhedskrav i bygningsreglementet.

Læs mere om armaturer & batterier  herunder:

Børma – Armaturer og batterier

Armaturer og batterier Børma har stolte rødder i branchen, baseret på gedigent håndværk, teknologisk forspring, kvalitet og design.

Vi tænker i designenheder; for os er det vigtigt, at det produkt der vælges, er ét du ikke bare faldt for her og nu, men tværtimod bliver mere og mere glad for som tiden går.

Med udgangspunkt i omverdenens krav og ønsker har Børma i samarbejde med anerkendte designere skabt en bred vifte af armaturer og tilbehør i et tidløst, skandinavisk design.

Læs mere på Børma’s hjemmeside

Damixa – Armaturer og batterier

Armaturer og batterierG Type produktserien er blevet et kendetegn for Damixa. Den kubiske stil og det minimalistiske design udstråler en enestående elegance.

Damixa har opnået en massiv succes ved denne karakterisktiske og innovative stil – især kendetegnet af håndtagene, der glider, i stedet for at dreje. En stil som vi bliver ved med at udvikle og perfektionere.

I sommeren 2007 lancerede Damixa et 3-huls håndvaskbatteri og et 4-huls kar/brusebatteri med håndbruser.
Begge produkter er et resultat af specifikke kundeønsker, og begge batterier har som standard keramiske indsatse og håndtag, der glider, i stedet for at dreje egenskaber som udgør essensen af G Type.

Med øje for detaljen vil kendere desuden bemærke, at 4-huls kar/brusebatteriet har en ekstra funktionalitet tilknyttet. Det drejer sig om den smarte Aqua Seal funktion, der sikrer, at vandet ikke løber tilbage ned i holderen for håndbruseren, når bruseren er i brug. Desuden sikrer en speciel High Flow kartusche, at karret kan fyldes på den halve tid.

Læs mere på www.damixa.dk.

FM Mattssons – Armaturer og batterier

Armaturer og batterierGarda serien har indbygget vandstrømsbegrænsning der gør det muligt at sænke niveauet på vand-strømmen. Garda har ligeledes en justerbar varmtvandsspærre der giver dig mulighed for at begrænse den maksimale temperatur.

Alle FM Mattssons Garda håndvaskarmaturer leveres med den verdensunikke soft closing teknik, som giver en lang og servicefri levetid uden dryp – med livstidsgaranti.

Sikkerhed og miljø
Det er rart at kunne spare på vandet og det er vigtigt at kunne stole på, at vandet har den rigtige temperatur – hele tiden.

Derfor har FM Mattsson udviklet et såkaldt sikkerhedsarmatur, der holder badevandstemperaturen inden for +/- 1°celcius – også selv om vandtrykket eller temperaturen pludselig falder eller stiger. Armaturet er så driftsikkert, at FM Mattsson giver 5 års temperatur- og kalkgaranti.

Få mere inspiration på FM Mattssons hjemmeside.

GROHE – Armaturer og batterier

Armaturer og batterier Minimalister vil elske Allure med de rene linjer og det elegante udløb. Denne produktlinie er original og autentisk, men også alsidig, fordi den fås i to forskellige former. Desuden indgår der i armaturerne en 28 mm keramisk patron, der er specielt udviklet til det kompakte design.

Allure er designet til den moderne livsstil, med sit rene, uspolerede design, der matches af to af GROHEs unikke teknologier – GROHE SilkMove®, der giver en uovertruffen gnidningsløs brug, og GROHE StarLight®, der giver en intens glans. Det er en eftertragtet kombination af håndværk og rent design – et virkelig lækkert produkt.

Få mere inspiration på GROHEs hjemmeside.

 

Ideal Standard – Armaturer og batterier

Armaturer og batterierIdeal Standard fører en lang række af armaturer, som giver dig mulighed for at finde lige netop det armatur der passer dig.

Mulighederne er mange, og i sidste ende er det op til dig, at vælge lige netop det armatur der passer til dine behov.

Armaturer fra Ideal Standard er gennemtænkt til mindste detalje. Produceret af kvalitetsmaterialer med lang levetid.

Læs mere på Ideal Standards hjemmeside.