Afløbsrende af rustfrit stål giver en moderne afløbsløsning

Brdr. Larsen VVS kæler for alle detaljer, når badeværelset skal renoveres.

I stedet for det traditionelle afløb kan du vælge en afløbsrende, der bliver en del af badeværelsets design og et element, som er med til at understrege rummets øvrige linjer.

Med en afløbsrende af rustfrit stål får du en moderne afløbsløsning til dit badeværelse. Risten placeres i gulvet som erstatning for den firkantede afløbsrist og kan samtidig erstatte den forhøjning, der typisk adskiller bruseområdet fra det øvrige badeværelse.

Renden fås både som hulrist, spalterist og i en række forskellige størrelser og former. Se vores udvalg:

Purus Designriste

afløbsrendePURUS, tidligere JAN OLSSON aktieselskab, har i over 30 år gjort sig bemærket ved sine afløbsløsninger i plast i høj kvalitet og som førende produktudvikler og sælger af afløbssystemer og andre miljørelaterede produkter til det danske VVS-marked.

PURUS lancerer nu Danmarks første afløbsserie i ABS/PP plast afløbsserie i render og hjørneafløb i moderne design og dimensioner, der kan monteres, hvor som helst i badeværelset: Hvad enten det er langs væggen, frit i gulvet eller i et hjørne.

Med Purus Line og Corner har du fuld frihed i forhold til placeringen, idet afløbene er udviklet som kombinationsløsninger, der muliggør montage op mod væg eller frit i gulv.

Purus Line er en ny type afløbsrist, udviklet til at møde dagens krav til design, funktion og sikkerhed. Formen giver nye muligheder og du kan vælge mellem seks forskellige længder. Purus Line lever selvfølgelig op til de nordiske krav og forhold.

En spændende variant i familien er Purus Corner, en trekantet afløbsrist som udvider mulighederne for nye løsninger. Du kan få Purus Corner med forskellige mønster – et mønster for hver badeværelse.

Læs mere om Purus Line og Corner og Purus’ andre spændende produkter her.

Visign Afløbsrende

afløbsrendeModerne brusearealer er i niveau med gulvet, det er kun afløbsristen, der markerer, hvilket område der er forbeholdt brusebadet.

På dette område er Viega trendsættende med en mangoldighed af nyskabende designvarianter.

Det sammenhængende design er sat i højsædet, med betjeningsplader og afløbsrender i et på een gang raffineret og enkelt design.

Det smukke og samtidig diskrete design udgør et stilsikkert supplement til eksisterende badeværelsesinteriør.

Læs mere om Viegas produkter her.