Udvalget af sanitetsprodukter på det danske marked er ganske omfattende, og det kan være svært at finde ud af, hvilket toilet eller hvilken håndvask man vil blive mest tilfreds med i mange år fremover.

Tag en snak med os om det rette valg, så sørger vi for korrekt montering og tilpasning af produktet i dit badeværelse.

GROHE Skate Air & Skate Cosmopolitan

SanitetSkab et strømlinet, moderne badeværelse med GROHEs udvalg af skjulte installations- og skyllesystemer.

Livsstilen ændrer sig efterhånden, og teknologiske fremskridt har omdannet badeværelset fra udelukkende at være et funktionelt rum til et sted, hvor det er en nydelse at opholde sig. Vores ønske om at skabe et rum, der både er afslappende og effektivt, har ført os hen i retning af mere strømlinede baderum, hvor kun de smukkeste og vigtigste elementer er synlige.

Med GROHEs sanitære systemer kan du skabe dit drømmebadeværelse ved at udnytte mulighederne ved væghængt sanitet og en række avancerede skylleløsninger.

Få mere inspiration på GROHEs hjemmeside.

Ideal Standard – Gulv- & væg-toiletter

SanitetHos Ideal Standard har vi både tænkt på funktionalitet og design – rundt, kantet, stort, småt eller handicapvenligt.

Ideal Standards toiletter er alle i et rengøringsvenligt design, de fås desuden med Ideal Plus overfladebehandling og sæde med dæmpet nedslag.

Ideal Plus er en speciel overfladebeskyttelse, som forhindrer vand og snavs i at sidde fast, og dermed gør rengøring meget lettere.

Kombiner eventuelt et af vores “back to wall” toiletter med en Monolith cisterne fra Geberit. En elegant løsning der passer til eksisterende afløb og som erstatter det traditionelle gulvstående toilet.

Læs mere på Ideal Standards hjemmeside

IFÖ Fresh WC

SanitetVi kender det alle, derhjemme, på offentlige toiletter, måske hos vores venner. Problemet med toiletter, som lugter ilde eller ikke virker friske.

Fresh WC er et helt nyt tiltag fra Ifö, som på genial vis sørger for, at toilettet altid efterlades hygiejnisk og velduftende efter hvert besøg.

Alt dette takket være en lille stick, som du enkelt påfylder i toilettets cisterne via skylleknappen.

Fresh WC sticken doserer automatisk en lille dosis blå farve og duft med vandet, hver gang du skyller.

Få mere information på www.ifo.dk

Wings – Skal dit badeværelse være en oplevelse?

SanitetRustfri og hvidglaserede håndvaske er kendt for styrke, holdbarhed og skønhed. Kvaliteten er uovertruffen, designet indiskutabelt.

Intra Juvel leger med kontrasterne mellem produkt og omgivelser. Vi kombinerer messing og robust stål med glas, sten, træ og andre naturmaterialer.

Wings

Wings er Intra Juvels stilrene håndvaske i hvidglaseret stål.

Med skjult afløb og intergreret afløbsventil er Wings den ultimative svar på en funktionel håndvask, der lever op til tidens krav til design. Den enkle afløbsrist gør din brug af vand til en fornøjelse.

Læs mere om Intra Juvels håndvaske her.