vandvarmereBrdr. Larsen VVS tilbyder et stort udvalg af vandvarmere og tilbehør

Som vvs-installatører er vi fortrolige med alle former for vandvarmere. Vi stiller vores kompetencer til rådighed, hvis udstyr skal skiftes, renoveres eller vedligeholdes.

Ønsker du automatisk termostatstyring eller opsætning af vandmålere, står vi altid klar med et tilbud, der passer til dit varmesystem.

Hvorfor vælge METRO THERM vandvarmere?

Der er altid en god grund til at sige METRO, når talen falder på varmt vand – uanset om energikilden er el, centralvarme (gas, olie, fastbrændsel etc.), fjernvarme eller alternativ energi.

METROs produktsortiment dækker ethvert behov for varmt vand i lejligheder, parcel- og sommerhuse, samt boligejendomme, industri, campingpladser, idrætsanlæg etc.

Varmtvandsbeholderen er indvendig påbrændt METROs specielle EMAPAN emalje. Dette neutrale og hygiejniske porcelænslag er en effektiv beskyttelse mod både kalk og korrosion.

METROs vandvarmere er fremstillet i Danmark med hensyntagen til miljø i såvel valg af materialer som fysisk arbejdsmiljø.

Med METROs moderne design – skabt af arkitekt Niels Wibroe – elegant afrundet i hvidt med sølvfarvet panel skal vandvarmeren ikke længere gemmes af vejen – tværtimod. Du får helt nye muligheder for placering af vandvarmeren i harmoni med den kvalitet og stil, som iøvrigt præger din bolig.

Det er vigtigt, at vælge en vandvarmer i størrelse og kapacitet som passer netop dit behov. Tal med Brdr. Larsen VVS om Metro Therms vandvarmere.

vandvarmere vandvarmere vandvarmere vandvarmere