Gulvvarmesystemer kan ikke ses eller høres

Et gulvvarmesystem kan ikke ses eller høres, det samler ikke støv og står ikke i vejen for rengøring eller boligindretning. Tilmed giver det en behagelig fordeling af varmen og sikrer, at du aldrig får kolde fødder.

Brdr. Larsen VVS har mange års erfaring med installation af gulvvarmesystemer. Fra det lille badeværelse til den store institution.

Gulvvarme er let at regulere. Når gulvvarmesystemet er monteret og indreguleret, skal du kun koncentrere dig om termostaten. Den installeres i de rum, hvor du ønsker individuel temperaturstyring.

Et gulvvarmesystem kan også udstyres med pumper og automatik, så varmen reguleres automatisk efter temperatur og klokkeslæt.

Kontakt os for professionel rådgivning.

PETTINAROLI gulvvarmesystemer

GulvvarmesystemerGulvvarme er den usynlige varmekilde, som sikrer dig den bedste komfort og et enestående indeklima. Vandbåren gulvvarme har følgende fordele contra andre opvarmningsformer:

– optimal varmefordeling i de enkelte rum

– minimal vedligeholdelse

– stor driftsikkerhed

– optimal hygiejne – ingen cirkulerende luftstrømme

– designfrihed – rummene kan møbleres frit

– fremtidssikret system – mulighed for udvidelse

– trådløse og fortrådede styresystemer

– 24V og 230V systemer.

PETTINAROLI A/S er leverandør af kvalitetskomponenter og komplette systemløsninger til den danske VVS-branche og har derudover samhandel med en lang række europæiske virksomheder.

Læs mere på www.pettinaroli.dk.

Vandbåren gulvvarme

GulvvarmesystemerVandbåren gulvvarme er et vel afprøvet opvarmningssystem som kontinuerligt øger sin andel i forhold til øvrige opvarmningssystemer.

Med vandbåren gulvvarme får du en fremtidssikker, tryg, fleksibel og meget behagelig opvarmning af din bolig.

Behageligt og fornuftigt

Roth’s ideelle lavtemperatur gulvvarmesystem opfylder alle kriterier for at det skal blive behageligt.

Temperaturforløbet i rummet kommer meget tæt på den ideelle rumtemperatur profil. Dette skyldes at gulvvarmesystemets “milde” strålingsvarme ikke sætter luften i bevægelse og dermed ikke giver nogen træk. Den ideelle varmefordeling og det rigtige forhold mellem strålingsog konvektionsvarme betyder, at du kan sænke rumtemperaturen med 1-2 grader, sammenlignet med andre opvarmningssystemer.

Som tommelfingerregel gælder, jo større strålingsfladen er, desto bedre er virkningsgraden og desto mere økonomisk kan du opvarme et rum. Roth gulvvarme udnytter hele gulvfladen som “radiator”. Derfor arbejder anlægget med en lav fremløbstemperatur selv om vinteren, og du vil opleve en behagelig varme.

Læs mere om Roth gulvvarme her.

Gulvvarmesystemer Gulvvarmesystemer Gulvvarmesystemer Gulvvarmesystemer

Uponor Gulvvarmesystemer

GulvvarmesystemerUponor Gulvvarmesystem er et varmesystem, der ikke ses, ikke høres, ikke samler støv, ikke er i vejen, når du gør rent eller møblerer og ikke udtørrer planterne, når der er fuld varme på i de koldeste vinterdage. Det er et gulvvarmesystem, der giver jævn og behagelig rumvarme og herligt varme gulve.

Uponors Gulvvarme forener fordelene og sikkerheden ved vandbåren varme med gulvvarmens høje komfort og usynlighed. Installationen er nem og giver lave opvarmningsomkostninger og høj fremtidssikring. Uponor Gulvvarme fremstilles både til nybyggeri og renovering og kan nemt installeres i enkelte rum, og i hele huset.

Spar op til 10 % af opvarmningsomkostningerne.

Forklaringen på de lave driftsomkostninger ligger i, at varmen udnyttes bedre med gulvvarme. Med gulvvarme kan man holde rumtemperaturen på +20 °C og alligevel opleve det, som om rummet lå på +22 °C. Og 2 graders sænkning af lufttemperaturen kan sparer ca. 10 % af energiomkostningerne.

Til det behagelige indeklima bidrager også, at der ikke er nogen træk. Med gulvvarme er det kun varmen, der stiger i rummet – ikke luften. Det bevirker, at man reducerer de hurtige luftstrømme, der også hvirvler støvet rundt i huset, og som er til gene for ikke mindst alle allergikere.

Læs mere om Uponors Gulvvarmesystemer her.

Gulvvarmesystemer Gulvvarmesystemer Gulvvarmesystemer Gulvvarmesystemer