Spar penge og vælg en grøn energiløsning med en stokerkedel

content-reka-1Spar penge og vælg en grøn energiløsning med en stokerkedel kan du nemt halvere varmeregningen og samtidig fyre med miljøvenligt biobrændsel.

Skal den gamle olietank skiftes, er det en god idé at overveje et stokeranlæg. Udgiften til et nyt anlæg er hurtigt tjent hjem på langt billigere brændsel som træpiller, korn, halm eller flis.

En stokerkedel løsning er især en fordel for dig, der bor udenfor de net bundne energisystemer.

Et stokerkedel anlæg er driftsikkert og nemt at betjene, men vi giver det gerne et årligt eftersyn, så du får det optimale udbytte året rundt. Til glæde for dig og din pengepung.

Tag os med på råd, før du træffer dit valg. Den rette rådgivning er er altafgørende for din besparelse.

Vi tilbyder professionel opsætning og efterfølgende service. Dit varmeanlæg er vores tillidssag.

Professionelt fyringsanlæg med iltstyring

Anlægget består af REKA 10 kW stålpladekedel med åben bund, isoleret med A-batts og beklædt med stål- og plast-isolbelagt plade.

Kedelfundamentet er med verdens mindste indbyggede bevægelige trapperist som bevirker, at korn, kornafrens og halmpiller klares uden problemer – dvs. man undgår at det giver en hård slagge fordi slaggen er i bevægelse og derved ikke brænder fast. Fyrboxen er foret med ildfast materiale i sider og top.

Stokeren består af ca. 500 ltr. brændselskasse med låg, bevægelige skrabere i bund som sikrer, at genstridigt fyrings materiale (brændsel) altid skrabes ned i indfødnings sneglen. Stokeren er monteret med sprinkleranlæg m.m.

Et servicevenligt anlæg

Anlægget er meget servicevenligt, robust, enkelt og kraftigt i sin konstruktion – dette maximerer levetiden samt sænker driftomkostningerne. Kedlen er uden kedelrør, hvilket gør at vedligehold og rensning bliver holdt på et minimum.