Stort udvalg af armaturer og køkkenbatterier til dit køkken

Brdr. Larsen VVS fører et stort udvalg af armaturer og blandingsbatterier til dit køkken.

Skal det være intelligent armatur, der selv kan regulere vandtrykket, en vandhane med vandsparer eller håndbruser eller måske et batteri, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen?

Mulighederne er mange, når vandhanen skal skiftes. Her på siden kan du læse mere om de produkter, som vi anbefaler.

Alle produkterne er VA-godkendt. Det er din garanti for, at vandhanen lever op til en række sundhedskrav i bygningsreglementet.

Brdr. Larsen VVS står for leveringen og en korrekt montering. Kontakt os for et godt tilbud.

Børma – Køkkenbatterier – Design & kvalitet i fokus

køkkenbatterierBørma har stolte rødder i branchen, baseret på gedigent håndværk, teknologisk forspring, kvalitet og design.

Vi tænker i designenheder; for os er det vigtigt, at det produkt der vælges, er ét du ikke bare faldt for her og nu, men tværtimod bliver mere og mere glad for som tiden går.

Med udgangspunkt i omverdenens krav og ønsker har Børma i samarbejde med anerkendte designere skabt en bred vifte af armaturer og tilbehør i et tidløst, skandinavisk design.

Læs mere på Børma’s hjemmeside.

Damixas køkkenbatterier illusion-serie

Damixas køkkenbatterier illusion-serieDamixas illusion-serie er det ultimative inden for minimalistisk design til dit hjem. Rene, lige linier er designmæssigt meget fordelagtigt i forbindelse med ethvert bo- og levemiljø.

Nøglen til dette er minimalistisk design, og udtrykket “mindre er mere” er noget af det første man tænkerne på, når man ser på nutidens mest succesfulde designkoncepter.

illusion-køkkenbatteriet strømforsynes af en lavspændingsstrøm (12 volt jævnstrøm). Blandingsbatteriet bliver normalt gemt under overfladen på en smart måde, så man kun ser det stilfulde greb. Når du aktiverer grebet kommer blandingsbatteriet til syne.

Kraften, som aktiverer vandhanen genereres i en elektricitetsdrevet cylinder. Når tuden er helt åben, begynder vandet at løbe. Når du flytter grebet tilbage til startpositionen, lukkes der for vandet. Det er kun, når du trykker ned på enden af grebet, at blandingsbatteriet glider ned under overfladen, indtil du har brug for det igen.

Du kan læse mere om illusion og seriens forskellige modeller her.

Køkkenbatterier – 9000-serien i det nye årtusinde

Køkkenbatterier - 9000-serien i det nye årtusindeGarda serien har indbygget vandstrømsbegrænsning der gør det muligt at sænke niveauet på vandstrømmen. Garda har ligeledes en justerbar varmtvandsspærre der giver dig mulighed for at begrænse den maksimale temperatur.

Det er rart at kunne spare på vandet og det er vigtigt at kunne stole på, at vandet har den rigtige temperatur – hele tiden.

Derfor har FM Mattsson udviklet et såkaldt sikkerhedsarmatur, der holder badevandstemperaturen inden for +/- 1°celcius – også selv om vandtrykket eller temperaturen pludselig falder eller stiger. Armaturet er så driftsikkert, at FM Mattsson giver 5 års temperatur- og kalkgaranti.

FM Mattsson har lanceret 9000-serien – et nyt køkkenarmatur i kraftfuldt design. Armaturet har en høj og elegant svingtud med kraftige dimensioner.

9000-serien benytter selvfølgelig vores verdensunikke soft closing teknik, som forhindrer skadelige trykstød i rørene ved lukning.

Høj sikkerhed og lang levetid

9000s keramiske lukning giver lang og servicefri levetid – uden dryp. Indbygget vandstrømsbegrænsning der gør det muligt at sænke niveauet på vandstrømmen.

Desuden kommer armaturet med en justerbar varmtvandsspærrer, der giver dig mulighed for at begrænse den maksimale temperatur.

Få mere inspiration på FM Mattssons hjemmeside.

K4 – Exceptionelle vandhaner til den kreative kok

køkkenbatterierEt GROHE armatur bringer stil, ergonomi og pålidelig drift ind i dit køkken. Køkkenarmaturet er det udstyr, der bruges mest og yder mest, så du skal være sikker på, at det passer til dig.

Grohe er din leverandør af sikre, funktionelle og smukke armaturer og batterier, som sørger for at din arbejdsgang i køkkenet altid er så let som muligt.

K4 – det harmoniske udseende

K4-serien omfatter tre forskellige udløb, som gør det muligt for dig at give dit køkken et harmonisk udseende. Hovedarmaturet, armaturet til skyllevasken og standhanen giver en praktisk fleksibilitet og vil gøre indtryk, uanset om de anvendes enkeltvis eller i hele køkkenet.

Armaturet er tilmed forsynet med væsentlige brugervenlige detaljer, såsom det patenterede GROHE SpeedClean antikalksystem, som gør, at du med en hurtig aftørring kan genskabe strålefunktionen, så den er som ny.

Armaturets indbydende og let profilerede form indbefatter vores GROHE SilkMove® teknologi af høj kvalitet, og K4-serien er således pålidelig og behagelig at bruge.

Få mere inspiration på GROHEs hjemmeside.

Ideal Standard køkkenbatterier – bredt udvalg i høj kvalitet

Armaturer og batterierIdeal Standard fører en lang række af armaturer, som giver dig mulighed for at finde lige netop det armatur der passer dig.

Mulighederne er mange, og i sidste ende er det op til dig, at vælge lige netop det armatur der passer til dine behov.

Armaturer fra Ideal Standard er gennemtænkt til mindste detalje. Produceret af kvalitetsmaterialer med lang levetid.

Læs mere på Ideal Standards hjemmeside