Mange muligheder med emhætter

Skal emhætten være frithængende eller vægmonteret, indbygget eller med udtræk?

Der findes mange muligheder, når der skal opsættes nye emhætter, men overordnet kan de inddeles i udsugningsemhætter og recirkulationsemhætter.

En udsugningsemhætte har direkte udsug til det fri gennem en aftrækskanal. Ønsker du en løsning, hvor udsugningsemhætten tilsluttes et varmegenvindingsanlæg, så den varme luft genbruges til opvarmning af din bolig, har vi flere gode tilbud på en pakkeløsning.

En recirkulationsemhætte har ikke aftræk, men er udstyret med et kulfilter, som årligt skal skiftes eller renses. Køber du emhætte hos os, tilbyder vi en aftale med løbende service.

Brdr. Larsen VVS sikrer en korrekt montering uanset, hvilken model du foretrækker.

Læs mere om de produkter vi anbefaler.

Tid til luftforandring med nye emhætter

EmhætterHos Thermex tror vi på, at design handler om andet og mere end, hvordan tingene ser ud og er formgivet. Det vellykkede design skal skabe en helhed af form og funktion.

Emhætter skal udstråle selvtillid og i et tæt sammenspil med resten af køkken-elementerne indtage sin plads i rummet.

Det er det, vi mener, når vi siger, at det er tid til luftforandring.

Glas og gennemsigtighed

Kodeordet for Thermex Optica-Line er glas og gennemsigtighed. Alle modeller er udformet i glas og stål – og med kvadratiske, rektangulære eller ellipseformede rør.

Der er tale om modeller i et let og klassisk design, som ville kunne finde indpas i de fleste køkkener. Optica-Line er naturligvis udformet med helt optimal funktionalitet.

Læs mere om Thermex Optica-Line her.